X
دوشنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ ۱۲:۳۳ ۲۵
چچ
دومین دوره توجیهی-آموزشی سامانه جامع تجارت برای کشتارگاههای استان برگزارشد

دومین دوره توجیهی-آموزشی سامانه جامع تجارت برای کشتارگاههای استان برگزارشد

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان در دومین دوره توجیهی-آموزشی سامانه جامع تجارت برای کلیه کشتارگاههای طیور آذربایجان شرقی که در راستای مصوبات کارگروه تنظیم بازار استان و ابلاغیه های وزارت صمت برای مدیران عامل و کارشناسان ITواحدها برگزار شد ، بر الزام به ثبت اطلاعات تولید و توزیع گوشت مرغ در سامانه ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی، یوسف پایدار ضمن تبریک سال جدید و قدردانی از همکاری و عملکرد دستگاههای متولی، مرغداری ها،کشتارگاهها و واحدهای صنفی در 45 روز گذشته همزمان با ایام پایانی سال ، افزود : جلسه توجیهی-آموزشی فعلی در تداوم جلسه مقدماتی برگزار شده بوده و با هدف تأکید مجدد و اتمام حجت در خصوص ثبت اطلاعات واحدهای کشتارگاهی ، عمده فروشی و خرده فروشی در سامانه های جامع تجارت و جامع انبارها می باشد .

وی با اشاره به اینکه در صورت عدم ثبت اطلاعات تولید و توزیع در سامانه های یاد شده ، تولید خارج شده از واحد به عنوان عرضه خارج از شبکه محسوب خواهد شد .

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه هرگونه خرید و فروش باید از طریق سامانه ها انجام گیرد ، تصریح کرد : از 360 واحد صنفی مرغ فروشی دارای پروانه کسب در تبریز ، بیش از 240 واحد صنفی در سامانه های جامع انبار و تجارت ثبت نام نموده اند .

وی پیگیری امور ثبت نام واحدها در سامانه ها و تکمیل اطلاعات زنجیره تأمین وتوزیع را اولویت اصلی سازمان صمت استان در سال جاری برشمرد و گفت : رصد و کنترل سیستمی چرخه توزیع از طریق سامانه ها به صورت مستمر در دستورکار قرار دارد.

پایدار از ثبت نام تمامی 12 کشتارگاه استان در سامانه جامع تجارت خبر داد و افزود : واحدهایی که در سامانه ها ثبت نام ننمایند حق دریافت گوشت مرغ که جزء کالاهای اساسی است را ندارند و ثبت اطلاعات واحدها اعم از کشتارگاهها، عمده فروشان و خرده فروشان الزامی می باشد .

وی با تأکید بر دستورالعمل های وزارت صمت ، مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور و استان و تأکیدات دستگاههای نظارتی در خصوص تحقق این امر ، اظهار داشت : بحث رصد و نظارت بر وضعیت تولید و توزیع اقلام اساسی به صورت الکترونیکی خواهد بود .

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان با اشاره به بخشی از اقدامات اجرا شده در خصوص تأمین، تولید و توزیع مرغ در ایام پایانی سال و عید نوروز، ادامه داد : علیرغم تعطیلات در اسفند ماه سال گذشته روزانه بطور میانگین 254 تن مرغ زنده کشتارشده و میانگین توزیع روزانه مرغ آماده طبخ 200 تن بوده است .

وی همچنین میانگین کشتار روزانه در 15 روز فروردین ماه سال جاری را 261 تن اعلام کرد و گفت : از این میزان بطور میانگین روزانه 209 تن مرغ آماده طبخ توزیع شده است.

منبع:
آدرس کوتاه شده: